Infomoment Kamp

Infomoment Kamp

12 06 2021


Zoals reeds eerder gemeld, vindt het infomoment voor het judokamp plaats op zaterdagvoormiddag 12 juni in de cafetaria van Sneppenbos. We starten stipt om 11.00u.

Tijdens het infomoment wordt het kampthema bekend gemaakt en krijgen alle deelnemers het befaamde kampboekje waarin ze heel wat informatie vinden.

Zoals gebruikelijk worden tijdens deze bijeenkomst de praktische zaken overlopen. Ook de specifieke maatregelen uit het protocol voor sportkampen komen aan bod.

Opgelet, om voldoende afstand te kunnen houden wordt de aanwezigheid tijdens het infomoment beperkt tot de deelnemers zelf + max. 1 volwassene per deelnemer.


AANDACHTSPUNTEN


SALDO INSCHRIJVINGSBEDRAG

Het saldo (€ 100,00) van het inschrijvingsbedrag dient betaald te zijn uiterlijk op 15/06. Gelieve dit te storten op het clubrekeningnummer BE54 9731 8426 7597, met vermelding van de deelnemer. Dus geen cash geld a.u.b.

Dit geldt uiteraard niet voor de deelnemers die vorig jaar het volledige bedrag betaalden en kozen voor een voucher i.p.v. terugbetaling.


HUREN VAN EEN JUDOGI

Alle deelnemers nemen 2 judogi's met zich mee op kamp.

Wie wil kan er eentje huren bij ons (huurprijs 6 euro, te betalen samen met het saldo van het inschrijvingsgeld).
Tijdens het infomoment kan je er eentje bestellen. Kan je niet aanwezig zijn, stuurt dan een mailtje naar hoedemakers.bert@gmail.com met vermelding van de naam van de judoka en de maat van de gewenste judogi.

De gehuurde judogi kan afgehaald worden in Sneppenbos. Het exacte afhaalmoment wordt nog meegedeeld.

Na het kamp dient de judogi gewassen terugbezorgd te worden. Dit kan tijdens de eerste training in september gebeuren.MEDISCHE FICHE

Vergeet zeker niet je medische fiche in te vullen, liefst nog voor het infomoment.

Om het niet te vergeten, doe je dit best nu meteen :-)

Foto's

Benieuwd naar foto's van de vorige edities?
Neem dan een kijkje in ons fotoboek.