UPDATE: Start trainingen (onder voorbehoud)

UPDATE: Start trainingen (onder voorbehoud)

09/09/2020

Andere jaren starten we met onze trainingen steeds begin september, maar dit jaar stellen we dat 1 week uit. Het is nog even wachten op de finale richtlijnen van de gemeente over de dojo en de sporthal. Het maximaal aantal personen dat er mag trainen is uiteraard essentieel om te weten hoe we de groepindelingen maken.

Tweede helft volgende week (4-5 septmber) beschikken we over alle nodige info en kunnen we het huidig uitgewerkte scenario waar nodig aanpassen. We sturen jullie dan meteen een nieuwsbrief waarin we de groepindelingen en trainingsuren verduidelijken. Die kunnen licht afwijken van wat je gewoon bent, dus hou je mailbox zeker in de gaten!

GROEP 3

Met het oog op de interclub in november, hopend dat deze zal kunnen doorgaan, houden we voor groep 3 de komende week een buitentraining zoals we die in juni en begin juli hielden. De trainingen vinden plaats op woensdag en vrijdag van 20.00u tot 21.00u.

We vragen wel om op voorhand in te schrijven via DEZE DOODLE.

Tracht een tien minuutjes op voorhand aanwezig te zijn, in sportkledij en met een judovest, drinkbus en fietsband in je sportzak.