Covid !

Hier trachten we jullie een overzicht te bezorgen van alle geldende maatregelen omtrent veilig sporten met Covid-19. Hou dit goed in de gaten zodat je steeds op de hoogte bent.

Om de trainingen te kunnen laten doorgaan, hieronder de BELANGRIJKSTE AANDACHTSPUNTEN.

  • Op het terrein van sportpark Sneppenbos draagt iedereen een mondmasker, dus ook de jongste judoka’s. Enkel op de tatami gaat het masker in je sporttas. De trainers blijven wel hun mondmasker ophouden.
  • Iedereen komt in judogi naar de training. De kleedkamers worden niet gebruikt. Om je judogi proper te houden draag je uiteraard een trainingspak of iets gelijkaardigs eroverheen.
  • Wie zich ziek voelt of symptomen van Covid vertoont, komt uiteraard niet naar de training uit respect voor je medesporters. Dat geldt ook voor wie thuis een besmet gezinslid heeft.
  • Wanneer je positief test op Covid en je bent de voorbije dagen op een training aanwezig geweest, meld je dit zo spoedig mogelijk aan de coronaverantwoordelijke van de club: trainer Joke Van Ishoven, gsm 0474 541 576. De algemene regels zijn voor jou van kracht, je vindt ze via deze link.
  • Zodra we melding krijgen van een besmetting worden alle judoka’s uit de betreffende groep hiervan via e-mail op de hoogte gesteld. Ze kunnen dan zelf beslissen of ze de volgende training bijwonen.

Heb je nog vragen over sommige maatregelen?

Aarzel niet om ons te contacteren!