Covid !

Hier trachten we jullie een overzicht te bezorgen van alle geldende maatregelen omtrent veilig sporten met Covid-19. Hou dit goed in de gaten zodat je steeds op de hoogte bent.

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten gaan de coronacijfers niet de goede richting uit. Indien er een besmetting plaatsvindt op de tatami, heeft dit onmiddellijk gevolgen voor een heel aantal families. Met de algemene gezondheid van onze leden, trainers en hun netwerk in het achterhoofd, hebben we beslist om een judo-pauze in te lassen tot en met de kerstvakantie.

Eén van de basisprincipes van het judo is ‘jita-kyoei’, wat vrij vertaald ‘wederzijds welzijn’ betekent. We vinden het zelf jammer dat we even geen judo kunnen doen, maar we dragen het algemeen welzijn hoog in het vaandel en hopen op deze manier bij te kunnen dragen aan het doen dalen van de besmettingen.

De judo-pauze gaat onmiddellijk in, dus van vrijdag 26/11/21 t.e.m. vrijdag 7/01/22. De examens die niet zijn kunnen doorgaan, zullen ingehaald worden op 19 februari. Dit geldt ook voor de examens voor blauwe band.

Samen komen we er weer door!

Heb je nog vragen over sommige maatregelen?

Aarzel niet om ons te contacteren!